oktober 19, 2015

Klant

Klant

Standaard krijg je de software geleverd met een klantomgeving. Het geeft je klant inzicht en kan documenten uploaden. Het voordeel is dat je de klant zelfredzaamheid biedt en snelheid in het proces houdt; Je werkt transparant, duidelijk en onafhankelijk.

 

Digitale service en financieel inzicht voor je klanten

De klantomgeving wordt standaard geleverd met de CRM software. Je kunt hierdoor direct acties opvolgen, bijvoorbeeld met het bieden van uploadmogelijkheden en of invulmogelijkheden. Bovendien is iedere wijziging in het CRM  zichtbaar. Je klant is zo dus altijd op de hoogte van zijn actuele situatie en dat voorkomt een hoop vragen of onduidelijkheden. Om je klant een veilig gevoel te geven bij het gebruik van de klantomgeving, zijn alle omgevingen beveiligd met een persoonlijke sleutel. Het bevat tenslotte privacy gevoelige informatie. Deze informatie mag uiteraard niet in verkeerde handen terecht komen.

Waarom financieel inzicht bieden?

Je biedt je klanten rust met inzicht in hun financiële situatie. Met de software biedt je jouw klant toegevoegde waarde en leg je samen afspraken vast. het leent zich bij uitstek voor adviseurs die werken met serviceabonnementen! Zorg dat u echt uw klant kent en niet alleen weet welke producten zij bij u hebben lopen. Een klant denkt niet in producten, maar wil actief benaderd worden door zijn adviseur met service, advies en nazorg.