October 19, 2015

Klant

Klant

 

digidoStandaard krijgt u de CRM software geleverd mijnklantmap.nl en Digido volgt in de nabije toekomst. Mijnklantmap.nl geeft je klant overzicht van zijn financiële producten en diensten en kan documenten uploaden. Je werkt transparant, duidelijk en onafhankelijk. Digido levert alerts en signaleringen voor de consument. Financiële gezondheid bieden aan je klanten met nieuws, alerts, signaleringen, productvergelijk, huisaanbod, klantprofielen, inzicht en overzicht voor je klanten. Digido beschikbaar 2e kwartaal 2018!

Kijk op Digido.nl

 

Digitale service en financieel overzicht voor je klanten

Mijnklantmap.nl wordt standaard geleverd met de CRM software. Je kunt hierdoor direct acties opvolgen, bijvoorbeeld met behulp van een door Treso ingerichte workflow. Bovendien is iedere wijziging in ANVA CRM  direct zichtbaar in de klantmap. Je klant is zo dus altijd op de hoogte van zijn actuele situatie en dat voorkomt een hoop vragen of onduidelijkheden. Om je klant een veilig gevoel te geven bij het gebruik van de klantmap, zijn alle omgevingen beveiligd met een persoonlijke sleutel. Mijnklantmap bevat tenslotte privacy gevoelige informatie. Deze informatie mag uiteraard niet in verkeerde handen terecht komen.

Waarom Digido in de toekomst bieden?

Digido is de uitgebreide online portal naar je klant. Met Digido geef je inzicht en overzicht. Je klanten kunnen hun documenten, polissen, aangiftes en data uploaden en opslaan. Je biedt jouw klant toegevoegde waarde en legt samen met je klant afspraken vast. Digido leent zich bij uitstek voor adviseurs die werken met serviceabonnementen! Zorg dat u echt uw klant kent en niet alleen weet welke producten zij bij u hebben lopen. Zachte en harde kenmerken zijn belangrijk om de passende producten en diensten te bieden aan uw relaties. Een klant denkt niet in producten, maar wil pro actief benaderd worden door zijn adviseur met service en advies. Digido zal vanaf 2e kwartaal 2018 worden opgeleverd als aanvulling op ANVA CRM. Digido zorgt voor alerts en signaleringen, productvergelijk, woningoverzicht en contractenoverzicht.