oktober 19, 2015

Modules

Waarom nazorgtools, website en nieuwsbrieven?

Met een goede website en daaraan gekoppelde nieuwsbrieven en nazorgtools bedient u uw klanten optimaal en bent u pro-actief. De nieuwsbrieven worden gekoppeld aan uw social media (facebook, twitter) en de Nazorgcheck zorgt voor uw vastlegging van klant- en productservice (ORV, Aflossingsvrije hypotheek, Pensioen)

Nieuwbrieven

 • Altijd up to date:
  Wij doen het zware werk. Zo schrijven we ruim 100 nieuwsartikelen per jaar die gaan over hypotheken, verzekeringen, pensioen enzovoort. 

 • Social media:
  Met onze Social Media koppeling worden alle nieuwsartikelen (die van ons én die van jou) automatisch verspreid via Twitter, Facebook en LinkedIn. En het mooie is: jij bepaalt zelf welke kanalen en welke artikelen je inzet.

 • Inzicht in je klanten:
  Via het online dashboard zijn uitgebreide statistieken beschikbaar. Zo zie je bijvoorbeeld (per klant) welke nieuwsartikelen hij heeft bekeken. Op deze manier bouw je een dossier op die je kunt raadplegen als bij een adviesgesprek. Ook tonen kun je inzien per verzonden nieuwsbrief hoe vaak deze is geopend en welke nieuwsartikelen uit die nieuwsbrief het meest interessant waren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Picture1-1-1024x242.png
Voorbeeld van de nieuwsbrieven? klik op het logo
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is nazorgchack-1024x136.jpg

Hoe werkt de nazorgcheck? Klik op het logo

Nazorgcheck

 • Altijd op de hoogte:
  Het systeem legt de communicatie vast dus ook als de klant niet reageert kun je dit inzien. 
 • Actief Beheer d.m.v. Service abonnementen:
  Met de nazorgcheck richt je eenvoudig serviceabonnementen in. Door actief beheer heb je meer omzet en kun je meer klanten bedienen.
 • Eenvoudige nazorgverplichting:
  Door de automatisering leg je eenvoudig je nazorgverplichting vast in het systeem en wordt dit in een pdf vastgelegd per klant. 

Website

 • Het visitekaartje voor jouw organisatie:
  Snel en naar eigen huisstijl jouw een website voor een organisatie 

 • Met minimale inspanning een professionele website:
  Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning van de financiële dienstverlener hebben we standaard teksten geschreven die overgenomen kunnen worden. Deze zijn uiteraard altijd aan te passen naar een eigen tekst.
Voorbeeld van de website? Klik op het logo

Websitetools

 • Ultieme beleving op je website:
  Live website tools die jouw website interactiever en interessanter maken voor je klant.

 • De ultieme leadgenerator:
  Met de eenvoudige interface, duidelijk taalgebruik, en volledigheid is dit absoluut de beste leadgenerator waarmee u bezoekers van uw website bij u aan tafel krijgt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.