oktober 19, 2015

Ondersteuning

Inrichting en support

Diagram of support

Wij leveren CRM, websites en andere software kant en klaar voor je op. Wij zorgen dat het (voor je) werkt en dat je je over de inrichting van het pakket geen zorgen hoeft te maken.

Maar dan ben je er nog niet!

Om ermee te kunnen werken wordt je begeleidt. De persoonlijke begeleiding volstaat voor elke gebruiker om de dag erna aan de slag te kunnen. Treso is sinds 2011 ook actief als trainings- en opleidingsinstituut. Ruim 1900 medewerkers van zowel ketens, aanbieders als zelfstandige advieskantoren werden inmiddels getraind. De trainingen kunnen zowel op maat als standaard gegeven worden op verschillende locaties in Nederland.

 

 

Overstapservice

Als je wilt overstappen van een ander softwarepakket, dan is kijken we of een mogelijkheid is om belangrijke gegevens te converteren.

Wij weten dat een conversie intensief kan zijn, niet alleen voor ons, maar voor ook voor je eigen interne organisatie. We vinden het heel belangrijk dat dit traject zo soepel mogelijk verloopt, zodat je aan de slag kunt met de software en snel kunt profiteren van de voordelen die dit biedt.

Wil je meer weten over conversie van je huidige software? Neem dan contact met ons op.

 

Consultancy

Hoewel veel standaard is ingericht heb je af en toe consultancy van Treso nodig. Treso luistert naar uw eisen en wensen en maakt een passende offerte voor consultancy, zodat u direct weet waar u aan toe bent en niet achteraf met extra kosten krijgt te maken.

 

Support

Treso levert na de begeleiding ook support. Voor alle vragen kunt u bij ons terecht.